onsdag 30 maj 2007

Lite taskigt

Är det inte lite taskigt att bara för att jag råkade låna mattes tandborste till att tugga på lite så ska hon komma med sådana här grejor? En liten mackapär som gömmer hela borstet! Vilken snålis, jag trodde vi delade allt men det gör vi tydligen inte.... :-(


4 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena tjejen! Jaaa, men du måste ju kräva att få en egen tandborste då! Våran matte köpte på ICA (bebistandborste med handtag som en slynga typ). Som tur är måste vi inte alltid borsta tänderna med den utan kan leka med den mest om vi vill. :-)

Isis och Ramses sa...

Hallå. Tandborst-tuggning det har vi inte provat än. Härligt vad med ideér man kan få av nätkompisar :-) Nu får ni passa era tandborstar husse och matte. Fast det vette tusan om vi törs röra husses. Den låter jättekonstigt. Mattes är tyst och bra. Isis och Ramses, katterna på Bygatan.

Julia sa...

kanske dags att ha "vart-är-vi-egentligen-på-väg-i-det-här-förhållandet"-snacket? separata tandborstar!? tråkigt alltså.

Anonym sa...

Jag har också lånat mattes tandborste. Jag ställde upp varje morgon och mjukade upp den åt henne. Jag brukade även mjuka upp hennes penslar som hon målar sig i ansiktet med. Hon var inte helt uppskattande. Jag förstår inte varför?

Jag kommer att länka till din blogg. Den var kul att läsa.

Mjau!
/Fritte