söndag 6 maj 2007

Mat direkt på bordet?

Ja men faktum är att det är nästan godare att äta om maten ligger direkt på bordet. Kanske inte blötmaten och kanske inte mina Royal Canin Kitten men om jag får några Extra Goda Godisar så vill jag gärna ha dem på bordet eller direkt ur handen. Direkt på mattes tallrik går också bra men hon verkar vilja ha all mat på tallriken helt själv den gamen. Undra på att hon är lite... korpulent! ;-)

I dag hade hon stekt några slags köttfärsbiffar och jag fick smaka en bit, riktigt gott faktiskt. Men de bitarna som hon la på en egen tallrik till mig måste ha varit några helt andra bitar för de smakade inte alls lika gott som de som matte hade i handen. Så dem lät jag vara. Mig lurar hon inte så lätt!



Förresten så kallar min matte mig för "Bebisen" hela tiden. Är det normalt.? Jag bara frågar....

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nä jag vet att dom e knäppa dom där tvåbeningarna. Min matte kallar mig för lilla råttan ibland!! Kan du fatta eller? Jag är ju KATT!

Anonym sa...

Hej Thelma! Det här är Festis. Ja, inte din pappa alltså, utan tant Cissis Festis... Jag är HUUUUND... Å nån gång säger min matte att hon ska hälsa på, men jag vet, hon e ju så himla upptagen jämt o bara nere i den där staden Lund. Fast du har träffat tant Cissi när du var liten, men du minns väl inte... Jag vill jättegärna oxå träffa dig, men matte tror jag blir tokig o leker lite väl våldsamt då. Jag förstår inte alls vad hon menar... Jag ÄLSKAR ju katter!! Vi kan springa hur mycket du vill!! Tänk att tant Linda lånade din tunnel som hatt, hon såg ju asrolig ut! Ha ha! Hälsa din matte från mig o matte! Ha det bra! Kram Festis

Anonym sa...

nej du har nog rätt thelma din matte e nog inte helt frisker...*haha*...kanske inte min heller då hon brukar kalla mig för mammas kille...vaddå, min morsa hetter ju Agnes..!!!

Anonym sa...

Ett tips Thelma: om man ligger snällt bredvid och ser gullig ut så veknar dom till slut och man får smaka. Det funkar med vår matte när hon äter ensam. Fast husse vet inget *fniss* Vår matte tror oxå att vi är bebisar. Hon brukar bära runt på oss. *hmpf* Vi kan faktiskt gå själva! Isis och Ramses, katterna på Bygatan.

Anonym sa...

Dom kallar mig för gris, gubbe och allt möjligt här! Ville bara säga det - dom är inte kloka...

Tass!
/Azlan.

Anonym sa...

Grrrr, vi måste förena oss. Alla katter som behandlas så illa runt om vårt land. Det är ovärdigt att bli kallad gris, att inte få äta den godaste maten och bli runtburen som en människobebis....
Kan vi starta en organisation?