tisdag 30 december 2008

Vi är tillbaka!

Ni kanske undrar var vi har varit? Vi har varit på landet, hemma hos mattes mamma och pappa, dvs vår mormor och morfar, över julen! :-)

Hos mormor och morfar är det jättekul. De bor i ett jättestort hus på tre våningar så det finns två jättelånga trappor som man kan rejsa i! Vi springer upp och ner, upp och ner och det är så roligt. Ibland springer huskatten Elvis med också men han är ganska lat och orkar bara springa ett par gånger medans vi orkar springa i flera timmar.

Det finns även en altan som är inglasad på ena sidan och innätad på andra sidan och där är det jätteroligt att sitta och kolla på fåglar, insekter och andra djur. Vi föredrar dock att vara där på sommaren, på vintern är det väldigt kallt om tassarna. Flisa brukar sitta i matrumsfönstret innanför altanen och skrika på mig och Elvis att det är jättekallt och att vi borde komma in men ibland vill vi sitta där och spana även om det är kallt.

Det bästa med landet är att mormor är så morgonpigg. Vi kan väcka henne vid femtiden på morgonen och då kliver hon genast upp, ger oss mat och låter oss gå ut på altanen en stund. Den servicen har vi inte hemma precis, matte kan sova jättelänge på morgonen ibland. Så vi passar på att gå upp jättetidigt på landet.

Vi fick julklappar också. Godis, skrammelråttor, vippor, sugrör, ja massor av saker. Vi fick mer klappar än människorna sägs det. Det tycker vi är bra. ;-)

Så det var vår jul, hur har ni haft det? Har ni också varit bortresta? :-)

Hälsar
Thelma och lillasyster Flisa

Ps. Visst syns det att vi gillar varann? ;-)

2 kommentarer:

zingo sa...

Matte släpade med mig till sitt ex så jag fick fira julen med dom. Men det var ganska spännande o gå ut och speja i buskarna där. Dom säger att jag skall bo hos honom när matte reser till Tahiland så det är väl lika bra att gilla läget.
Gott Nytt År på er tjejer, vi kanske kan ses nästa år ;o)

Zeke, Texas och Hajen sa...

Goskissar! Vad mysigt ni har det ihop!! Det är bra med kompisar!

Kram
Zeke, Texs & Hajen