måndag 19 oktober 2009

Varför?

Nu måste jag fråga: är det någon mer därute som har katter som lägger en massa saker i matskålen? Thelma gör det ibland men Flisa gör det JÄMT! Är det inte småråttor så är det mjölkflärpar eller raggsockar eller vantar eller... ja vad du vill!

Det värsta är när raggsockan först får bada i vattenskålen och sedan åker ner i torrfodret så att det blir sådär mjukt och segt. Och så kommer Thelma där och ska äta och så har Flisa gömt hela matskålen under en stor blå raggsocka.

Varför? Någon som vet vad som rör sig i den lilla katthjärnan? :-)

6 kommentarer:

Tre katter sa...

Haha!! Tror bara tjejerna försöker laga lite mat! :) Den där maträtten ser riktigt smaskig ut! Lite av varje lixom!! :)

Tasskramar
//Tre katter

mooch sa...

Tyvärr inte. Men kul är det!! =)

Dui och Deco sa...

Klart man måste hjälpa till med maten och hushållet..Tasskram

Wikki Bloggkatten sa...

Då har du ändå inte sett samlingsstället under kylskåpet... *kattfniss*
Senast vi kollade så innehöll det: 4 mjölkflärpar, 3 möss, en levande spindel, 6 bitar purjolök (Nova älskar att leka med 1 dm purjo), en strumpa, 2 bollar, 9 papperstussar, ett reklamblad, okänt antal bitar torrfoder. Och då gör ändå matte rent där rätt så ofta.
TassKram Wikki

Theres sa...

Katter vill visa upp sina byten (eller fynd som det är för innekatter) Mina travar huvudkudden full med fina saker: strumpor, kvitton, nagellack, skräp, avlivade harkrankar och allt annat fint.

Kisse aka Midori sa...

Ohh yes min oriental, han gör det hela tiden,helst tygleksaker eller mjölkflärpar, fast han brukar lämna dem i vattnet, inte dra över dem till matskålen, men annars bara bland blötmaten eller torrfodret oxå. Tror inte det är så mycket jakt trofeer, för de brukar han visa upp på annat sätt, utan mer leka leka lkea, ohh, här finns det mat ju, o jag e ju hungrig o så glömmer han dem där typ... eller att han kastar sakerna i maten eller vattnet, o man kan ju inte ta i en blöt tygbläckfisk ju....