måndag 13 augusti 2007

Sicken mes..

Nu har den där Lipsillen varit här i snart två dagar och FORTFARANDE törs hon inte leka med mig. Jag som bara försöker få lite fart på det lilla stycket får bara en fräsning i ansiktet, det är tacken det..

Ja, hon heter tydligen Hailey och jag har döpt om henne ifrån Lillkatta till Lipsillen för det tycker jag är mer passande. Hoppas det blir mer "klös" i henne snart..!

Hälsningar ifrån en uttråkad Thelma

4 kommentarer:

Rippe sa...

Vilken liten sötis du fått där hemma att ta hand om! ;-)

Undra om det är en lipsil som flyttar hem till oss också nästa helg?! *lite nervös*

Thelma sa...

Ja det verkar vara en trend det där med Lipsillarna. Alla mattar och hussar verkar ha gaddat ihop sig och bestämt sig för att skaffa en sån där. Väldigt märkligt. Min Lipsill är fortfarande rädd för mig. Och då har jag inte ens visat tänderna än! ;-)

Mjao!

sockerbullarna sa...

Hej igen Thelma! Vi tycker att det är så roligt att läsa om dig och din nya syster att vi lägger till er som kompis på vår blogg. Ha det bra och hoppas att Lipsillen blir lite roligare snart!

//Sockerbullarna

Azlan och Loke sa...

Nejmen nu måste ni bara uppdatera bloggen, skäms och fy Thelma! Att hålla oss på halster så här! Vi undrar ju jättemycket kring hur du och Hailey har det?!
Nu kräver vi en uppdatering och det med basta!
Glöm inte att det är du som bestämmer i hemmet (hälsar Azlan). Men det är väldigt roligt att ha en kompis av sin egna kaliber...*fniss*

Lyckönskningar från Azlan och Loke.