torsdag 21 maj 2009

Shit!

Jag har ju besök av mammas katt Elvis i några dagar och det är märkligt hur lite det märks att det är TRE tre katter här. Det är så lugnt och stilla och inget väsen. Läget just nu: Thelma och Flisa sover hög tillsammans och Elvis ligger på balkongen och tittar på trafiken. Han är ju lantis så han tycker nog det är spännande med lite action! Hemma på landet är det möjligtvis grannkatten som kommer förbi och står och bråkar utanför altandörren, inte mycket till action där!

Men SHIT (passande uttryck), hur mycket kan tre katter skita? Man får ju tömma lådan hela tiden! Jag har ställt en extra låda på balkongen och det är banne mig fullt i båda lådorna på kvällen! Hur kan det komma så mycket avfall ifrån tre så söta missar? ;-)

Så här ser vår gäst ut, fast bilden är tagen på mamma och pappas altan.

2 kommentarer:

Tre katter sa...

Våran matte är lika chockad varje gång hon tömmer våran låda med nummer två.. :) Om det inte hadre varit för känsliga läsare så hade hon gjort ett inlägg om det med bild! :) Fast man kan ju skriva en varning.. :)

Nospussar från andra sidan! :)

Molly och Grabbarna sa...

Hihi! Kan bara hålla med om att det blir mycket bajs av tre katter! Det brukar bli så fullt här så vi har faktiskt nyss skaffat en tredje låda. Lilla Molly bajsade bakom lådan en gång i protest när det var för fullt i våra två lådor. Dessutom ser det ut som en hund har lånat lådan när stora Asterix varit där! :-)

Söt gäst ni har! :-)

Tass

Molly & Grabbarna