söndag 22 april 2007

Helg

Skönt med helg tycker jag! Eller just det ja, alla dagar är ju helg för mig! ;-) Det är gôtt att vara katt som jag och mina kattpolare brukar säga. Jag tror jag ska födas till katt även i nästa liv faktiskt.

Hur som helst, idag har det varit action här. Det började redan klockan två i morse då jag vaknade och hade lite spring i benen. Sprang och hämtade skrammelråttan och busade lite med den i sängen. Matte kastade ut den i hallen och jag sprang och hämtade. Matte kastade ut den i hallen igen och hojtade det där konstiga NEJ-ordet och först då förstod jag att vi inte lekte apport. Plötsligt försvann råttan (den gör det ibland, spårlöst) så jag fick lägga mig och sova igen. Vid sextiden började solen skina såg jag bakom rullgardinen så jag försökte klämma mig in bakom den för att kolla vad som hände ute. Jag hörde plötsligt en duns och såg att en ljusstake ramlat i golvet. Dumt av matte att ställa ljusstakarna så att man inte kommer åt bakom gardinen! *himlar med ögonen* Men gissa vem som fick skulden! Moi!!!! :-(

Plötsligt var jag utkastad i kylan (eller ja, i hallen alltså) och fastän jag skrek för full hals så var jag inte välkommen in igen! På flera timmar!!! Vart är världen på väg? Senare kom jag på att jag glömt skrika i badrummet (bättre akustik), det ska jag komma ihåg till ett senare tillfälle....

På dagen var matte borta i flera timmar och sen när hon kom hem så tog hon fram den stora hemska dammsugaren och började knô runt möblerna i hemma. Jag hatar när hon håller på sådär! Men faktum är att det blev rätt bra tillslut, jag fick en ny mysig sovplats på en hylla ovanför TV:n! Jag har ännu inte tillgång till alla hyllor hemma men det är bara en tidsfråga....... ;-)

Dagens idolbild:

2 kommentarer:

AZLAN sa...

Hej Thelma! Jag ville bara säga att jag tycker att mattar och hussar får skylla sig själva när de ställer konstiga attiraljer på fel ställen... Och så verkar du ju ha fått en ny och schysst plats att vara på! Lycka till med badrumsakustiken förresten hihi. Bra tips!
Tass! /Azlan.

Kirsi sa...

*pust* tur man har en GAMMAL katt...!!!*s*