tisdag 19 juni 2007

Allting klär en skönhet

Jahaja, den fanns tydligen i vitt också den här kreationen! :-/
Men lite snygg tycker jag faktiskt att jag är själv!

7 kommentarer:

Anonym sa...

lilla gumman vad synd det är om dig. Massor av kramar från oss här på olskroken. Lilis, Manne och Noa. Puss på dig..

Julia sa...

Ja, lite tjusig är den väl ändå. Men knappast värt? Förresten (det är fortfarande Bona) - du vet väl att en cornish är den mest fantastiska kompis man kan ha? Ifall din matte inte visste det kan du ju tala om det för henne. För visst skulle du väl få en polare?

Julia sa...

hmm, coola tjejer... svårt att veta när dom är så små, men en cornish har ju alltid en viss coolhet i sig. rexringen.nu är ett trevligt ställe att surfa runt på och drägla över kattungar, säger matte. sen är det ju viktigt att dom där människorna som katterna bor hos är lite coola oxå, och det är svårt att veta när man inte har träffat dom förstås. men coola kattjejer på bild hittar du t.ex. här: http://bimsies.blogspot.com/

och här väntas det snart kattungar med en kattkille som jag tycker är ofantligt snygg, tur för honom att han bor så långt bort! (ja, närheten till Göteborg kan ju diskuteras... Ovan är det Lund och här Karlstad) http://www.jazz-annas.se/

Men det finns oxå lite kattungar på g i Göteborg och Borås. Fattar inte varför matte måste titta så längtansfullt på småfjuttar när hon har mig och Iris, men jag måste ändå hålla med om att dom är lite söta! Ska bli spännande att se vad det blir för utveckling framöver - en kompis är bra, oavsett vem det blir!

Julia sa...

ja, alltså vad det blir för utveckling för er del. här är vi nöjda med att vara två, men matte pratar om att det visst ska bli kattungar här nästa vår eller så. haha, dom ska jag uppfostra! (iris får säga vad hon vill. alla småkatter behöver en tuff kattant till hjälp.)

Anonym sa...

Vi kan ju bara hålla med, du ser ju ut som värsta modelejonet i din vita sommar-t-shirt! :-)
Se nu till att bli bra fort så vi får läsa om mera bus. Vi har förstått att du har en mycket omtänksam matte så hälsa henne med!

Tassar från beundrarna Azlan och Loke.

Isis och Ramses sa...

Jo du Thelma, tänk om jag hade haft en sån snygg sak på mig när jag råkade ut för det där. Jag fick fint finna mig i att ha en sån där grej runt halsen *suck* Jaja, mina tvåbeningar visste väl inte bättre. Dessutom blev Ramses helt sex-tokig av sin operation och gjorde allt för att försöka utnyttja situationen. Det är inte lätt att vara tjejkatt *suck* Isis, medsyster på Bygatan.

Anonym sa...

Snygging! Ser ju ut som du har värsta baddräkten på dig inför beach-2007!

PS, jag har fått en kompis, vet inte om jag rekommenderar det :-( DS