tisdag 19 juni 2007

Hälsning ifrån sjuksängen

Idag har jag varit hos veterinären och blivit kastrerad (vad nu det ska vara bra för). Det är lite vingligt och läskigt för jag kan inte hoppa som vanligt och matte svansar efter mig hela tiden. Dessutom har hon tvingat på mig den här grunkan men jag antar att den är bättre än den berömda tratten! I morgon hoppas jag att jag är pigg igen.
Nosgnuggar ifrån Thelma!


5 kommentarer:

Julia sa...

Åh fy din stackare! (det är Bona som skriver) Det räcker ju med en sele för att man inte ska kunna gå - hur ska det då vara möjligt att över huvud taget kunna röra sig med en hel... ja vad det nu är!? Uppror, säger jag! Annars hejar jag på ett snabbt tillfrisknande. Och ännu mera fy - nu kom jag på att matte har pratat om att jag ska utsättas för nåt liknande!

Anonym sa...

Jag vet, jag backade runt här hemma i flera minuter men sen gick det faktiskt att gå framåt och jag har inte vält än. Men den där hemska tratten ligger här på bordet så jag försöker att inte klaga! :-/

Julia sa...

taskigt läge!

Anonym sa...

Ja visst är det hemskt att kastreras! Men din dräkt var rätt snygg ändå tycker jag. Har du sett vad jag var tvungen att ha på mig? Kolla på min sida under oktober och november 2006.

Anonym sa...

Sorry länken funkade inte, testar igen...