lördag 14 mars 2009

Till salu

Matte är bra konstig. Vi har försökt underhålla henne HELA natten med katt-race, brottning och andra roligheter men uppskattar hon det? ICKE! Ibland är det otacksamt att vara katt. :-(

Vid tretiden råkade matte stänga sovrumsdörren med oss på utsidan och eftersom det givetvis måste varit ett misstag så försökte vi göra henne uppmärksam på detta igenom att krafsa frenetiskt på dörren och skrika i högan sky. Matte verkade inte höra oss så då fick vi ta saken i egna händer och öppna dörren själv. Vilken TUR att Thelma har lärt sig att öppna dörrar för annars hade det kunnat sluta med att vi hade varit utestängda hela natten och det hade inte varit roligt.

Det märkliga var att matte verkade inte det minsta tacksam för att vi kom in i sovrummet utan muttrade något om "Till salu" och "Blocket" vilket vi inte riktigt vet vad det är men det är nog inget bra. Eftersom hon verkade lite irriterad så lovebombade vi henne igenom att ligga mycket nära och spinna som traktorer och i morse verkade hon vara på bättre humör. De är märkliga di där människorna. De verkar stressade på något sätt. De borde sova mer på dagarna, det borde göra susen.. ;-)

Nosgnuggar från Thelma och Flisa

3 kommentarer:

Anonym sa...

hmmm, vi åkte också ut inatt eller tidigt i morse var det nog snarare...vår matte låtsas gå på toa och så springer vi glatt efter och tror att ja! nu e det morgon dags för käk! så smyger hon snabbt tillbaka och stänger dörren mitt framför nosen på oss! fräckt va? men sigge han krafsar på dörren och tjuter lite, vi har inte lärt oss att öppna dörrar...än...sen när vi väl får komma in så undrar man ju va fan som har försiggått därinne egentligen när vi inte var med?? skumt...
vi håller också på att man skall sova lite mer på dagarna så man orkar med dom hårda nätterna!
ses snart brudar!!!

mooch sa...

Dum matte som är så otacksam. Så där konstiga blir husse och matte här också när jag försöker påpeka för dem att de har en jättegod och mysig plastpåse i garderoben som jag vill gnaga på.

De uppskattar inte det alls när jag lyckas peta ut påsen genom den "stängda" dörren och sitta där och gnaga. Konstiga 2-beningar!

Unknown sa...

Jag är så glad över att husse inte har någon dörr att stänga. Det blir liksom enklare att väcka honom då.