lördag 28 juli 2007

Appropå lillkatta...

..så kanske ni vill se hur jag såg ut när jag var liten? Nja, jag har aldrig varit SÅ liten som den lillkatta som kommer hit, jag var stor och stark redan som kattunge, men något mindre än vad jag är nu har jag ju varit! Det är min gammelmatte Ingeborg som har tagit bilderna! Jag tycker att ni andra bloggande katter kan lägga ut bilder på er som något mindre än vad ni är idag (om ni inte är små fortfarande)! :-)





5 kommentarer:

Anonym sa...

du vet thelma, jag e så gammal att på min lilla tid hade matte ingen digitalkamera så det blir till och se om man hittar någon gammal inskannad bild i datorn....*S*

Anonym sa...

Nu har jag lagt upp bebisbilder på både mig och Humla.
Visst är vi stora och vackra nu, men frågan är om vi inte var ännu mer oemotståndliga som små????
Hehe, men nu är de ju fast, tvåbeningarna, hopplöst förälskade i oss, oavsett hur vi ser ut!!!!

Anonym sa...

Bra idé faktiskt, särskilt när vår matte har fått för sig att lägga upp bilder i bloggen på oss som hon skrattar åt!
Du är väldigt vacker på bilderna för att vara så liten ska du veta. Vår matte förstår att din matte inte kunde motstå dig. Vår matte kunde ju inte motstå oss heller när vi var så där små.

Tassar från Azlan och Loke

Julia sa...

Aaaww, hur söt som helst ju! Men den nya lillkattan verkar inte så dum hon heller (även fast hon inte är en cornish)!

Isis och Ramses sa...

Sååå söt du var Thelma! Nu är du ju stor och vacker ist. Vi är lite avis på den där tjusiga prickigheten du har. Det får dig att se ut som en liten leopard. Så gulligt att dina öron ser så stora ut *tihi* Isis och Ramses, katterna på Bygatan.