söndag 22 juli 2007

Jag kan inte förstå..

..hur min matte kan ta sådana här osmickrande bilder på mig. Och enda anledningen till att jag låg sådär konstigt med huvudet var att soffan var för kort för att en katt av min storlek skulle kunna sträcka ut sig ordentligt! Vanligtvis ligger jag och sover väldigt snyggt, som en dam men naturligtvis passade tvåbeningen på att plåta mig i denna ställning.



I vanliga fall sover jag naturligtvis såhär:


4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det var inte snällt. Tänk om du skulle plocka fram kameran en natt *asgarv*
Det är säkert därför tvåbeningarna bara sover när det är mörkt, för att hbilder på dem. För visst ligger din matte på rygg, med vidöppen mun och med lite dregel i mungipan ibland *fniss*.
Själv sover jag alltid anständigt, men Humla kan sova precis hur som helst, som du!

Anonym sa...

ooops, det försvann en del ur mitt inlägg, det är inte så lätt när man är klumpig med tassarna, tangentbordet är ju inte gjort för tassar...

"Det är säkert därför tvåbeningarna bara sover när det är mörkt, för att ingen ska kunna ta såna osmickrande bilder på dem." Ska det stå.

Anonym sa...

Haha, ja hämnden är ljuv... fram med kameran och smygfota tvåbeningarna där hemma när de sover! :-D

Anonym sa...

INGEN dum idé det där med smygfotograferingen på natten! Hon fattar inte hur komisk hon ser ut varje morgon kl 0537 när jag väcker henne med fjädervippan i munnen. "Bad hair day" får en helt ny dimension! ;-)