söndag 1 juli 2007

Något konstigt har pågått

Det började en eftermiddag efter att vi varit hos den där veterinären. Matte serverade mig rökt kalkon och jag åt och åt.. tills jag upptäckte att den var preparerad med något klägg som smakade salva. Fy tusan vad nedrigt att förstöra skinkan på det där sättet! :-(

Sedan har jag märkt en trend och det har varit att ALLT gottigt jag fått bortsett ifrån torrfoder har smakat av den där läskiga salvan. Så jag vägrade naturligtvis att äta någonting annat än torrfoder. Men kan ni tänka er vad den är ELAKA ONDA tvåbeningen gjorde då? Jo hon smetade salvan direkt på tassen på mig!!

Vid det första tillfället kastade jag mig genast ner i mattes rena tvätt och sprang sedan snabbare än ljuset minst tre varv runt lägenheten och lyckades nog bli av med det mesta men var tvungen att slicka mig ren sen så jag fick i mig lite ändå. Efter det var hon listigare än så och satte klägget på benet på mig så det var omöjligt att bli av med på annat sätt än att slicka i sig eländet. Jag säger bara USCH vilken ond matte jag har....

Nu har det dock upphört men jag aktar mig NOGA för att äta någonting som erbjuds direkt ifrån handen. Man vet aldrig...

6 kommentarer:

Isis och Ramses sa...

Neeej så tarvligt!! Sånt här måste vi katter sätta stopp på. Tvåbeningarna härhemma försökte också den varianten. Först var det något som smakade konstigt i maten. Då de märkte att jag lät bli den försökte de också med "smeta in tassen tricket". Jag vägrade!! *suck* Vad ska vi katter ta oss till med en sådan miljö? Ramses, arbetsmiljöinspektörskatten på Bygatan.

Eliza sa...

Vad de hittar på tvåbeningarna....
Så där är ju inte schysst att göra.
Smakar äckligt? Varför vill hon att du ska äta det då? Har du inte varit snäll eller?

Matte muttrar i bakgrunden nåt om infektion... Kan det vara det du har? Men det lät inget roligt, så det har du väl inte fått?

Thelma sa...

Urinvägsinspektion tror jag det hette. Men nu pinkar jag som aldrig förr så det är nog ingen inspektion längre! Puh! :-)

lilis sa...

Hej söta katt:) Tack för en trevlig kväll igår. Hur gick det med det du titta efter?? Hitta du något? Vill bara säga att du är så söt. Vi ses snart igen kram lilis

emma & choko sa...

Var misstänksam! Det är helt rätt Thelma. Saker man får geggade på tassen är sällan goda :P

Rippe sa...

Vilka påhitt de har för sig ibland de där tvåbeningarna! Här hemma har jag dock katten Berit som är expert på att genomskåda matte när hon försöker sig på nåt sånt, så jag ska nog gå på kurs hos henne så att jag inte blir lurad. Nä, lite misstänksam ska man nog vara... ;-)