fredag 28 november 2008

Vad har du för smeknamn på din katt?

Är det någon mer än jag som har konstiga smeknamn på sina katter? Thelma och Flisa har en uppsjö av smeknamn varav en del är mindre smickrande men ALLA är sagda med kärlek, det lovar jag! :-)

Både Thelma och Flisa har ungefär samma smeknamn. Exempelvis: Världens bästaste katter, Gosgrisar, Mammas grisar, Griiisar (kort och gott), Gurkan, Skorpan, Pruttarna, Knaskatterna, Sötnötter, Tjockisar, Busungar osv. Ja, det är väl så att kärt barn har många namn!

Vad kallar ni era katter? Var inte blyga nu, ni kan berätta det bara för mig genom att kommentera nedan, jag lovar att inte berätta det för någon.. *blink*

4 kommentarer:

Anonym sa...

våran matte kallar oss för huliganer, ligister och marodörer!! förstår inte alls varför, vi vill ju bara hjälpa henne!!
sigge har ett alias som prinsen och själv kallas jag kingen!!
/bobo

Pius sa...

Rambo kallas för Ram Ram och Tjocken, gissa varför:-)

Sickan kallas ibland för Sickan-Kickan och Stappel-Fia eftersom hon har svårt att gå nedför trapporna, hon har kotförskjutning sa vet. Jag går ibland likadant så vi stapplar tillsammans.

Och Hopi, kallas ofta för Snutten, HopiDopi, mattes lilla gull eftersom han är yngst. Dvs tills i morgon, då är han inte så ung längre, då kommer vår nya bebis som är 13 veckor:-)
Pius

Lina sa...

Fläckis brukar kalllas: Fläck, Flickis, Kylkatten(hon öppnar balkongdörren konstant och stänger aldrig, typiskt), sötnos, marodören, galningen.. mm

Dino brukar kallas: Dinis, Snyggingen, Tjockis, Jäskatten, Hårbollen, kisskatten..

Anonym sa...

Min katt Bizzan kallar jag för Bizzie. Eller Bizziekatt.